انواع تکنولوژی سمعک

 

انواع تکنولوژی سمعک

یکی از ملاک های طبقه بندی سمعک ها در رده های مختلف،علاوه بر سایز و مدل سمعک،تکنولوژی های به کار رفته در سمعک می باشد . تکنولوژی های مختلف سمعک ها عبارتند از جهت داری و سیستم شناسایی گفتار،سیستم حذف فیدبک(سوت سمعک)،وایرلس،پوشش نانو،سیستم کاهنده نویز،پوشاننده های وزوز گوش،تغییرات هوشمند در بهره سمعک و ….
در ادامه مطلب انواع تکنولوژی سمعک بلتون به طور کامل توضیح داده خواهد شد .
همواره، یکی از دغدغه های کاربران سمعک مراقبت و نگهداری صحیح از سمعک بوده است. متخصصان طراحی و ساخت وسایل کمک شنیداری و سمعک در کمپانی بلتون، اعتقاد دارند که کاربران با هر شغل و زندگی در هر محیط آب و هوایی، باید بتوانند از شنیدن تک تک لجظات زندگی شان لذت ببرند و در هنگام استفاده از سمعک، نگران آسیب دیدن یا خراب شدن سمعک های خود نباشند. کاربران سمعک باید بتوانند؛ بیرون بروند بدون اینکه نگران تغییر وضع هوا باشند. به فعالیت های ورزشی شان در باشگاه بپردازند بدون اینکه نگران تعریق زیاد باشند. از قدم زدن زیر باران لذت ببرند، بدون اینکه نگران آسیب رسیدن به سمعک شان باشند. راه حل همه ی این موارد به سادگی با داشتن سمعک های با پوشش ضد آب و بهره مند از تکنولوژی پوشش نانو، قابل دسترس است.

پوشش نانو علاوه بر قطعات خارجی و پوسته سمعک،تمامی قطعات داخلی سمعک را نیز می پوشاند و باعث افزایش عمر و دوام سمعک می گردد.پوشش نانو به کار رفته در سمعک های بلتون،سمعک های ضدآب بلتون را به وجود آورد.
از جمله تکنولوژی های تاثیر گذار در دنیای سمعک،تکنولوژی وایرلس می باشد. با ورود تكنولوژی وایرلس و مزایای آن، دنیای سمعک و وسایل کمک شنیداری نیز به بهترین نحو از این تکنولوژی استفاده کرده و نسل جدیدی از سمعک ها به نام سمعک های وایرلس در برندهای مختلف ایجاد شد. با توجه به اینکه برندهای مختلف از محدوده فرکانس های مختلفی به عنوان بستری برای انتقال اطلاعات در حالت وایرلس استفاده می کنند، لذا در برخی برندها تنها ویژگی در دسترس و کاربردی وایرلس، ارتباط بیسیم بین سمعک های دوگوش است و برای اتصال به نرم افزار تنظیمی یا وسایل جانبی کمک شنیداری، نیاز به کابل یا قطعات واسط وجود دارد.استفاده از تکنولوژی ۲.۴GHz در ساخت سمعک های بلتون،نسل جدیدی از سمعک را با عنوان سمعک وایرلس معرفی کرد.این تکنولوژی منجر به دسترسی کاربران به وایرلس واقعی(بدون نیاز به هیچگونه قطعه واسط یا رابط گردنی) می گردد. سمعک وایرلس دارای مزایای بسیاری می باشد که راحتی استفاده توسط کاربر سمعک،تنظیم آسان و ارتباط مستقیم و بدون واسطه سمعک ها با یکدیگر و امکان انتقال اطلاعات بین سمعک های دو گوش و ارتبا ط وایرلس با وسایل جانبی از آن جمله می باشد.

تکنولوژی وایرلس

با ورود تكنولوژی وایرلس و مزایای آن، دنیای سمعک و وسایل کمک شنیداری نیز به بهترین نحو از این تکنولوژی استفاده کرده و نسل جدیدی از سمعک ها به نام سمعک های وایرلس در برندهای مختلف ایجاد شد. با توجه به اینکه برندهای مختلف از محدوده فرکانس های مختلفی به عنوان بستری برای انتقال اطلاعات در حالت وایرلس استفاده می کنند، لذا در برخی برندها تنها ویژگی در دسترس و کاربردی وایرلس، ارتباط بیسیم بین سمعک های دوگوش است و برای اتصال به نرم افزار تنظیمی یا وسایل جانبی کمک شنیداری، نیاز به کابل یا قطعات واسط وجود دارد.استفاده از تکنولوژی ۲.۴GHz در ساخت سمعک های بلتون،نسل جدیدی از سمعک را با عنوان سمعک وایرلس معرفی کرد.سمعک وایرلس دارای مزایای بسیاری می باشد که منجر به راحتی استفاده توسط کاربر سمعک،تنظیم آسان و ارتباط مستقیم و بدون واسطه سمعک ها با یکدیگر و با وسایل جانبی می گردد.

به دلیل نقش حیاتی شنوایی برای رشد گفتار کودکان, به ويژه در چند سال اولیه ی تولد، باید تشخیص و تایید نهایی کم شنوایی قبل از سه ماهگی صورت بگیرد تا بعد از آن به سرعت مداخلات مناسب انجام پذيرد. یکی ازاین شیوه های مداخلاتی بر اساس علت کم شنوایی، سمعک است. سمعک کودکان با امکان طراحی رنگ های جذاب و متنوع باید دارای تکنولوژی های پردازشی بالایی باشد تا بتواند با فراهم آوردن شنوایی مطلوب, به رشد گفتار کودک کمک کند.
با شروع دهه ۹۰‌ و پیشرفت دنیای پردازشگرها و کامپیوترها و ریزتر شدن پروسسورها و قطعات الکترونیک ، امکان ایجاد تغییرات در مدارهای سمعک و در نتیجه منعطف تر کردن صدای خروجی سمعک برای تطابق با انواع بیشتری از کم شنوایی شد. با ورود کامپیوتر به عرصه دانش تولید سمعک ، سمعک های دیجیتال به بازار آمدند. بدین ترتیب که به جای پیچ گوشتی و تنظیم حدودی مولفه های مختلف در تنظیم‌ سمعک ، دیگر میشد با دقت بسیار بیشتر و با ارقام (digits) آنها را در سمعک کنترل کرد. نخستین نسل سمعک های دیجیتال با ایجاد فشردگی در قدرت صدای خروجی سمعک ، امکان تنظیم قدرت صدای خروجی و تنظیم محدوده بیشترین صدایی که سمعک تولید می کند را برای شنوایی شناسان به وجود آورد.

سمعک هوشمند

اصطلاح سمعک هوشمند به رده ای از سمعک های دیجیتال اطلاق می گردد که دارای سیستم های پردازشی ویژه ای جهت فراهم آوردن شرایط بهینه ی پردازش و درک گفتار می باشند و از برخی ویژگی های مهندسی Artificial Intelligence در طراحی و پردازش های این دسته از سمعک ها یعنی سمعک های هوشمند، استفاده شده است.

سمعک نامرئی

سمعک نامرئی از نسل سمعک های هوشمند دیجیتال می باشد که با نام علمی IIC(Invisible in the Canal) شناخته می شوند. این سمعک در خانواده سمعک های داخل گوشی قرار می گیرد. سمعک نامرئی به علت نمایان نبودن برروی گوش مورد توجه خیلی از بیماران با نقص شنوایی قرار گرفته است. برند های مختلف سمعک در خانواده های سمعک خود، اقدام به طراحی سمعک نامرئی می کنند. سمعک نامرئی در خم دوم کانال گوش و نزدیک به پرده صماخ یا پرده گوش قرار می گیرد. کانال گوش دارای دو خم می باشد که به شکل S می باشد. این سمعک ها در زمره سمعک های سفارشی می باشند که قالب آن متناسب با هر فرد ساخته می شود. معمولا اخرین تکنولوژی هر شرکت در سمعک نامرئی آن شرکت وجود دارد. محدوده کم شنوایی ملایم تا متوسط توسط سمعک نامرئی پوشش داده می شود. سمعک نامرئی از نظر قیمت نیز متنوع می باشند و متناسب با برند و تکنولوژی دارای انواع قیمت می باشند.

قیمت انواع سمعک بلتون

 قیمت انواع سمعک  بر اساس آیتم های مختلفی تعیین می شود , که قاعدتا نوع تکنولوژی سمعک در آن تعیین کننده می باشد , در این میان سمعک بلتون با داشتن تنوع زیاد در محصولات سمعک که متناسب با نیاز شما می باشد , انواع سمعک با قیمت مناسب را دراختیار قرار داده است , اما چیزی که در این میان حائز اهمیت می باشد این است که سمعک مناسب  می بایست بوسیله شنوایی شناس تجویز شود

سمعک مناسب برای هر فرد، براساس نوع کم شنوایی، میزان کم شنوایی، سن، شغل، سایز مجرای گوش و دیگر عوامل مؤثر، از سوی متخصصین شنوایی شناسی تجویز و طی چندجلسه برای فرد تنظیم می گردد.