اخبار شنوایی و سمعک

بیماری مینیر

یکی از شناخته شده ترین بیماری های درگیر کننده سیستم تعادلی واقع در گوش داخلی بیماری مینیر است که از آن تحت عنوان سندروم مینیر نیز نام برده می شود.نام بیماری منییر از پزشک کاشف فرانسوی آن گرفته شده است…

ادامه مطلب را از طریق لینک زیر بخویانید .

 بیماری مینیر 

تاثیر داروها بر سیستم شنوایی

دارو یک ماده شیمیایی می باشد که در درمان بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرد.داروها همواره طیف گسترده ای از اثرات نامطلوب را همراه با اثرات درمانی دارند.معمولا یک دارو اثرات درمانی مختلفی دارد اما هدف از مصرف آن،تنها یکی از اثرات درمانی آن است. نتایج ناخواسته یا نامطلوب مصرف داروها به عنوان عوارض جانبی و عموما غیرزیان آور دارو مطرح میگردند،اما سمیت زایی به عنوان اثرات زیان بخش دارو بر سایر عملکردها یا سایر قسمت های بدن تعریف می گردد.

ادامه مطلب را از طریق لینک زیر بخویانید .

تاثیر دارو بر سیستم شنوایی

ارزیابی شنوایی

تست های مختلفی وجود دارد که با انجام دادن آن شنوایی شما ارزیابی میشود و بر اساس اینکه فرد در چه سنی و به چه دلیلی ارزیابی میشود متفاوت است.
در نوزادان که قاعدتا قادر نیستند بیان کنند که آیا صدا را میشنوند یا خیرمتدهای خاصی به کار گرفته میشود ، همچنین در کودکان که اگرچه اصول ارزیابی ممکن است مشابه باشد اما روش انجام تست برای به دست آوردن اطلاعات دقیق تر متفاوت است. به همین ترتیب ارزیابی های تکمیلی برای اطلاع از وضعیت سلامت و عملکرد پرده گوش ، گوش میانی و راه های شنوایی سیستم عصبی مرکز، انجام میشوند.

ادامه مطلب را از طریق لینک زیر بخویانید .

ارزیابی شنوایی نوزادان , کودکان و بزرگسالان

سرگیجه Vertigo

سرگیجه حالتی است که طی آن فرد احساس می کند خود یا محیط اطراف او در حرکت یا چرخش است.
همین احساس حرکت یا چرخش است که سرگیجه واقعی را از سایر انواع (Dizziness) <<گیجی یا سبکی سر >> متمايز می کند.
در سبکی سر
بیمار احساس عدم تعادل می کند اما احساس حرکت وجود ندارد. بیمار عموما اظهار می کند که سرم گیج رفت و یا چشمانم سیاهی رفت.

ادامه مطلب را از طریق لینک زیر بخویانید .

علت سرگیجه و درمان سرگیجه

اختلال پردازش شنوایی مرکزی

مشخصۀ اختلال پردازش شنوایی مرکزی، درک ضعیف اصوات غیر گفتاری و گفتاری بخصوص در حضور نويز زمينۀ محيط  و با وجود آستانه هاي شنوايي طبیعی فرد در سکوت و نيز هوش بهر هنجار می باشد.

PDF copyفایل پی دی اف اختلال پردازش شنوایی مرکزی 

معلولیت خاموش

کم شنوایی و ناشنوایی را به آن دلیل که علائم ظاهری ندارند، معلولیت خاموش می نامند. بیش از ۳۶۰ میلیون نفر در سراسر دنیا از نعمت شنوایی کامل محروم اند. در ایران نیز ۳ تا ۵ درصد جمعیت مبتلا به درجاتی از کاهش شنوایی هستند

PDF copyفایل پی دی افمعلولیت خاموش 

غربالگری شنوایی نوزادان

با توجه به اهمیت دستگاه شنوایی در یادگیری، برقراری ارتباط و رشد مهارت های شناختی از یک سو وشیوع ۲ تا ۴ مورد کمشنوایی/ناشنوایی در هر ۱۰۰۰ تولد، لذا سازمان های جهانی انجام تست غربالگری شنوایی را در نوزادان و شیرخواران به منظور تعیین و تایید کم شنوایی تا قبل از ۳ ماهگی و انجام اقدامات درمانی و توانبخشی لازمه تا قبل از ۶ ماهگی، اجباری دانسته اند…

PDF copyفایل پی دی غربالگری شنوایی نوزادان 

کاشت حلزون شنوایی

حلزون شنوایی یکی از مهمترین بخش های دستگاه شنوایی است که گیرنده های حسی دستگاه شنوایی را در خود جای داده و نقش اساسی در فرآیند شنوایی دارد. …


کاشت حلزون شنوایی