باتری ها و سمعک های قابل شارژ

باتری های قابل شارژ نسبت به باتری های معمول مزایایی دارند که میتواند دلیل ترجیح داده شدن آن ها به باتری های معمول باشد.




از آن جایی که سمعک وسیله ای کوچک و ظریف است، باتری سمعک نیز بسیار کوچک است و تعویض باتری سمعک ممکن است برای افرادی که دچار مشکلات بینایی یا حرکتی باشند، امری بسیار سخت به نظر آید. باتری های قابل شارژ نیازی به تعویض مجدد ندارند.

باتری های قابل شارژ با شارژ شدن در طول شب و زمان خواب یک روز کامل کارایی خواهند داشت. بسته به نوع باتری قابل شارژ سمعک، زمان لازم برای شارژ شدن کامل باتری متفاوت است.

با داشتن سمعک های قابل شارژ جای نگرانی برای تمام شدن باتری سمعک و نداشتن باتری نیست، باتری های قابل شارژ عمر طولانی دارند و در بعضی موارد عمرشان به اندازه طول عمر سمعک است.

انواع باتری های قابل شارژ

Silver Zinc

این باتری ها توسط شرکت Z Power تولید می شوند و از نظر ظاهری شبیه باتری های معمولی سمعک و قابل استفاده در تمام برند های سمعک هستند و این مورد باعث می شود که اگر شارژ باتری تمام شد کاربر سمعک بتواند آن را با باتری های معمولی جایگزین کند. یکی دیگر مزیت های این باتری ها ۱۰۰% قابل بازیافت بودن آن ها است و بعد از تمام شدن عمر ۱ ساله آن ها کاربر سمعک می تواند باتری ها را به متخصص شنوایی شناس خود تحویل دهد تا وی باتری ها را برای بازیافت ارسال کند. باتری های Silver Zinc سمی و قابل اشتعال نیستند که از دیگر مزیت های آن هاست.

Lithium-ion

نسل جدید تر باتری های قابل شارژ هستند و شبیه به باتری های استفاده شده در گوشی های همراه عمل می کنند و نسبت به باتری های Silver Zinc انرژی ماندگار تری تولید می کنند. نه تنها قادر به عمر بیشتری دارند بلکه زمان شارژ کوتاه تری مورد نیاز آن هاست. باتری های لیتیومی از هر نظر نسبت به باتری های سیلور ارجحیت دارند از جمله نیاز به زمان کمتر برای شارژ شدن، شارژ ذخیره شده بیشترو طول عمر بیشتر و حدود ۴ سال. تنها محدودیتی که باتری های لیتیومی دارند این است که نمی توان آن ها را با باتری های معمولی عوض کرد.




برند های بلتون، ریساند، سیگنیا، اتیکن، یونیترون، فوناک، ویدکس و استارکی سمعک های قابل شارژ تولید کرده اند.