سمعک دیجیتال بلتون

 

سمعک دیجیتال بلتون
سمعک دیجیتال بلتون

تا پیش از دهه ۹۰ میلادی سمعک ها به صورت آنالوگ تولید و تجویز می شدند. همه سمعک ها دارای پیچ هایی به نام تریمر بودند و با آن صدای سمعک کم یا زیاد می شد. بم و زیر شدن صدای سمعک با پیچ گوشتی و کاملا دستی انجام می شد و صدای خروجی سمعک فقط در یک مجموعه ی فرکانس انجام میشد. این موارد باعث ایجاد محدودیت ها و گاه موانعی بزرگ در تجویز سمعک برای برخی انواع کم شنوایی بود.
با شروع دهه ۹۰‌ و پیشرفت دنیای پردازشگرها و کامپیوترها و ریزتر شدن پروسسورها و قطعات الکترونیک ، امکان ایجاد تغییرات در مدارهای سمعک و در نتیجه منعطف تر کردن صدای خروجی سمعک برای تطابق با انواع بیشتری از کم شنوایی شد.
با ورود کامپیوتر به عرصه دانش تولید سمعک ، سمعک های دیجیتال به بازار آمدند. بدین ترتیب که به جای پیچ گوشتی و تنظیم حدودی مولفه های مختلف در تنظیم‌ سمعک ، دیگر میشد با دقت بسیار بیشتر و با ارقام (digits) آنها را در سمعک کنترل کرد.
نخستین نسل سمعک های دیجیتال با ایجاد فشردگی در قدرت صدای خروجی سمعک ، امکان تنظیم قدرت صدای خروجی و تنظیم محدوده بیشترین صدایی که سمعک تولید می کند را برای شنوایی شناسان به وجود آورد.

 

سمعک دیجیتال بلتون و امکانات تنظیم کامپیوتری سمعک

به مرور و به سرعت امکانات تنظیمی سمعک توسط کامپیوتر افزایش یافت و برای تنظیم هر مولفه تعداد زیادی عدد و محدوده وسیعتری در اختیار شنوایی شناسان قرار گرفت. امروزه تمامی مشخصات فیزیکی صدا در برنامه های نرم افزاری سمعک های دیجیتال قابل تنظیم است و هر کدام با درجات مختلف و با اعداد مختلف باعث می شود که اشکال مختلف و متنوعی از صدا تولید شود.
این دانش و هنر شنوایی شناس است که باید این فاکتورهای تنظیمی را که گاه به بیش از ۵۰ مورد می رسد را متناسب با نیازهای کاربر سمعک تنظیم کند و عدد مناسب را برای هر مولفه انتخاب کند تا فرد کم شنوا مناسب ترین و متناسب ترین صدا با کم شنوایی خود را دریافت کند.
توضیح : به رغم اینکه تمامی سمعک های کامپیوتری دیجیتال هستند ، در عرف دنیای سمعک به سمعک هایی که آنالوگ نیستند ولی امکان تغییرات اتوماتیک در شرایط و محیط های شنیداری مختلف را ندارند سمعک دیجیتال می گویند.
دوره طلایی سمعک های دیجیتال دهه نود میلادی و چند سال ابتدایی قرن بیست و یکم بود که با ظهور سمعک هایی که قابلیت انجام تغییرات اتوماتیک داشتند و به سمعک های هوشمند معروف شدند رو به پایان رفت. اما تولید سمعک های دیجیتال هیچگاه متوقف نشد و مدل های پایه ای تمامی برندهای سمعک کماکان در این گروه دسته بندی می شوند. سمعک هایی با توانایی های ابتدایی اما با کیفیت قابل قبول و به نسبت ارزان قیمت و مناسب برای افرادی که اغلب در یک محیط ثابت شنیداری زندگی می کنند( برای مثال خانه یا آسایشگاه)

قیمت سمعک دیجیتال  نیز بسته به نوع تکنولوژی سمعک متنوع می باشد , برای مشاهده قیمت انواع سمعک دیجیتال بلتون  می توانید صفحه لیست قیمت انواع  سمعک بلتون را مشاهده نمائید .

نباید فراموش کنیم که کلیه سمعک های وایرلس، هوشمند و نسل های جدید سمعک ها و وسایل کمک شنیداری، همگی بر اساس مبانی و الگوریتم های پردازش دیجیتالی کار میکنند. استفاده از این نوع پردازش، یعنی دیجیتالی کردن اطلاعات و خارج شدن آنها از دنیای آنالوگ، در تمامی وسایل و تجهیزات دنیای امروزی، از دوربین های عکاسی گرفته تا تجهیزات اتاق عمل ، سمعک ها و … موجب گردیده تا کاربران و متخصصان امر بتوانند امکان دستکاری بیشتری در پردازش ها و عملکردهای این تجهیزات را داشته باشند و آنها را مطابق با نیازها و خواسته های خود، تنظیم کرده و تطبیق دهند.قطعا سمعک های دیجیتال و به دنبال آنها سمعک های وایرلس و هوشمند نیز این امکان را برای شنوایی شناسان ایجاد کرده اند که  باتوجه به میزان کاهش شنوایی، الگوی کاهش شنوایی و نیازهای شنیداری هر فرد، بهترین تنظیم و بالاترین رضایتمندی از سمعک های دیجیتال بلتون  برای کاربران را فراهم سازند.