سمعک های نامرئی یا IIC

سمعک نامرئی بلتون
سمعک نامرئی بلتون

سمعک های نامرئی که در واقع همان سمعک های داخل گوشی با قرارگیری در عمق مجرای گوش می باشند، کوچک ترین مدل سمعک ها هستند.
قرار گیری این سمعک ها کاملا در عمق مجرای گوش کاربر سمعک (فرد کم شنوا) است به گونه ای که بعد از خم دوم مجرای گوش و نزدیک پرده ی گوش قرار می گیرند.
این سمعک ها بر اساس قالب گوش گرفته شده توسط متخصص شنوایی شناس، از هر فرد ساخته می شود تا در بهترین و راحت ترین وضعیت برای هر کاربری تهیه شود.
لازم به ذکر است که هر فردی کاندید استفاده ازاین سایز سمعک ها نخواهد بود و انتخاب آن به عوامل متعددی چون مقدار کم شنوایی، اندازه و قطر مجرای گوش، نیازهای شنیداری روزمره فرد و برخی عوامل دیگر وابسته است. در اینجا شما را با موانع تجویز سمعک نامرئی آشنا می کنیم
الف – مقدار کم شنوایی : در مواردیکه کم شنوایی فرد بیش از ۷۰ دسیبل باشد امکان تجویز سمعک نامرئی کاهش می یابد. برای اینکه سمعک بتواند قدرتی بیش از ۷۰‌ دسیبل تولید کند باید رسیور(بلندگو) ی بزرگتر از ابعاد ۵×۵ میلیمتر داشته باشد که این سایز باعث بزرگ شدن سمعک به اندازه ای می شود که دیگر در عمق مجرای گوش جا نمی شود.
ب – اندازه و قطر مجرای گوش : در برخی افراد به صورت مادرزادی مجرای گوش به اندازه کافی رشد نمی کند. و در برخی به صورت ژنتیک قطر مجرای گوش کم است. بنابراین در این افراد برای تجویز سمعک نامرئی با مشکل مواجه می شویم.
کمترین قطری که مجرای گوش باید داشته باشد تا بتوان در عمق مناسب سمعک نامرئی تجویز کرد حدود ۱۰ میلیمتر است.
اما در این زمینه باید به مشکل تجویزی دیگری نیز اشاره کرد. همانگونه که می دانیم با افزایش سن اندام های غضروفی بدن تغییر شکل می دهند. این اتفاق در گوش و به ویژه مجرای آن با درجات مختلفی روی می دهد. در برخی افراد آنقدر شدید است که حتی امکان معاینه گوش را از شنوایی شناس می گیرد و البته در برخی افراد تنها باعث تنگ تر شدن مجرای گوش می شود. به این حالت “کلاپس” کانال می گویند. در موارد کلاپس نیز امکان تجویز سمعک نامرئی یا IIC وجود ندارد.
ج – سلامت مجرای گوش : اوتیت (عفونت گوش) خارجی از عواملیست که مانع تجویز سمعک نامرئی می شود. برای تجویز سمعک نامرئی باید ابتدا هر گونه عفونت و التهاب مجرای گوش برطرف شود تا ورود جسم خارجی (در اینجا سمعک) باعث تشدید عفونت نشود. سمعک می تواند همراه خود انواع قارچ و میکروب را به کانال گوش وارد کند. به ویژه که به دلیل داخل گوشی بودن برخی افراد نظافت آنرا به خوبی رعایت نمی کنند و این موجب ایجاد شرایط بسیار شدید عفونی در گوش کاربر سمعک می گردد.
د – پارگی پرده ی گوش : یکی از موانع اساسی تجویز سمعک نامرئی پارگی پرده ی گوش است. سمعک با خود انواع عوامل بیماریزا را به عمق مجرا برده و پرده ی پاره ی گوش به شدت و به راحتی عفونت های غیر قابل کنترل می کند. در بسیاری موارد کار به جراحی می رسد. البته عفونت مایع جاری در گوش هم به خود سمعک آسیب زده و باعث سوختن آن می شود.
ر – اگر فرد کم‌شنوا علاقمند به استفاده از مزایای سمعک وایرلس است (ارتباط بی واسطه با سمعک گوش مقابل ، موبایل ، تلویزیون و …) دیگر نمی تواند سمعک نامرئی داشته باشد. قطعه وایرلس باعث بزرگتر شدن سمعک می شود. همچنین قطعه وایرلس نیاز به باتری بزرگتر از سایز ۱۰ دارد تا طول عمر قابل قبولی داشته باشد که در این مورد به دلیل سایز کوچک سمعک امکان پذیر نمی باشد.
با در نظر گرفتن تمامی موارد بالا شنوایی شناس به درخواست مددجو (کم شنوای مراجعه کننده) اقدام به قالبگیری و دستور ساخت سمعک نامرئی می نماید.
سمعک های نامرئی کمپانی بلتون به اندازه ی تقریبی یک تمشک وحشی اند!! بطوری که عملا فقط خود کاربر می داند که سمعک گذاشته است! تلاش ما بر آن بوده که علاوه بر تاکید بر کوچک بودن سایز سمعک ، استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در حوزه هایی چون کاهش نویز محیطی و بهبود گفتار نیز فراموش نگردد. در حال حاضر بلتون سمعک های نامرئی یا IIC بسیار کوچک با میکرو پروسسورهای بسیار سریع و با سرعت پردازش بسیار بالا در اختیار کاربران سمعک گذاشته است تا سایز کوچک مانعی برای ارائه قابلیت های بالا نبوده و به اين ترتيب جنبه های پردازشی نيز همراه با جنبه های زيبایی شناختی، برای كاربران سمعك نامرئی لحاظ گردد.
همچنین در بلتون سمعک های نامرئی را کاملا ضد آب می سازند تا اگر کاربر سمعک به دلیل سبکی و عادت فوری به سمعک موجود در گوش خود به اشتباه با آن به حمام برود مشکلی برای سمعک پیش نیاید.
به علاوه چون سمعک های نامرئی در عمق مجرای گوش قرار می گیرد تماس کاملی با جرم گوش داشته و شانس سوختن میکروفون و به ویژه رسیور در آن بسیار بالا می رود. پوشش نانو بلاک مورد اشاره باعث طولانی شدن عمر قطعات سمعک شده و احتمال خرابی را به شدت پایین می آورد. بنابراین مشکل اغلب برندهای سمعک در تجویز سمعک نامرئی یا IIC در بلتون تا حدود زیادی حل شده است.

قیمت سمعک نامرئی  نیز بسته به نوع تکنولوژی سمعک متنوع می باشد , برای مشاهده قیمت انواع سمعک نامرئی بلتون  می توانید صفحه لیست قیمت انواع  سمعک بلتون را مشاهده نمائید .

مزایا و معایب کوچکترین سمعک

سایز سمعک یکی از مواردی است که برخلاف اروپایی ها در آمریکا و به ویژه در کشورهایی که فرهنگی مانند ایران دارند عاملی بسیار تعیین کننده در تهیه سمعک به شمار می رود.

بیشتر افراد کم شنوا به دنبال خرید سمعک هایی در کوچکترین سایز ممکن هستند. که از دیدگاه علمی این خواسته باعث ایجاد محدودیت هایی در تجویز سمعک به روش علمی و برخاسته از دیدگاه ادیولوژی می شود.

البته باید توجه کنیم که بیشتر انواع کم شنوایی محدودیتی در به کارگیری سمعک های بسیار کوچک مشهور به IIC ندارند. تمامی برندهای تاپ سمعک امکان ارائه و ساخت سمعک IIC را دارند. این سمعک ها در عمیق ترین نقطه مجرای گوش قرار می گیرند. قطعات سمعک IIC بسیار ظریف و کوچک ساخته می شوند تا بتواند در فاصله یک تا یک و نیم سانتیمتری از پرده گوش و در فضای کوچک یک سانتیمتری جا شود. همچنین برای مخفی تر بودن سمعک ، بدنه خارجی سمعک به رنگ مشکی در می آید تا در تاریکی فضای داخل گوش کاربر سمعک دیده نشده و سمعک کاملا مخفی بماند. به دلیل فضای قرار گیری این گونه سمعک ها و همچنین سایز بسیار کوچک آنها ، معمولا سمعک IIC در رده های تاپ هر برند ارائه می شوند. بنابراین هزینه های ساخت و تهیه آن بیشتر از سمعک های داخل گوشی رایج بوده و در نتیجه قیمت سمعک IIC بیشتر از قیمت سمعک های هم رده از نظر تکنولوژی می باشد.

یکی از نکات مهم که همکاران شنوایی شناس و همچنین کاربران سمعک که علاقمند به تهیه کوچکترین سمعک یا سمعک IIC هستند ، باید به آن توجه کنند سایز کانال یا مجرای گوش کاریر سمعک است. در برخی افراد به دلایل مختلف که یکی از مهمترین آنها سن است ، کانال گوش افتاده یا کلاپس Collapse دارند که مهمترین مانع در تجویز سمعک IIC می باشد. همچنین قطر کانال در برخی افراد به صورت ژنتیکی کوچک است. کانال گوش بسیار پر مو یکی دیگر از موانع تجویز کوچکترین سایز سمعک است. اما مهمترین نکته در تجویز این مدل سمعک ها، نوع و میزان کم شنوایی فرد مراجعه کننده است. مددجویان کم شنوای شدید و عمیق امکان بهره گیری از کوچکترین سایز سمعک را ندارند. همچنین انواع خاصی از کم شنوایی نیز وجود دارد که امکان دریافت بهترین بهره را از سمعک IIC ندارند.

مزایا و معایب
مهمترین مزیت سمعک IIC همان نامرئی بودن واقعی سمعک و دیده نشدن سمعک توسط دیگران است. این سمعک در صورتیکه درست تجویز شود حتی با دقت بسیار هم به سختی در گوش کاریر سمعک قابل رویت است. بنابراین به راحتی می تواند مشکل خجالت و نگرانی فرد کم شنوا را از استفاده از سمعک در جمع و مقابل دیگران را کاملا برطرف سازد. افراد بسیاری هستند که به دلیل نگرانی از دیده شدن سمعک توسط دیگران از خیر خرید سمعک و بهرمندی از مزایای بیشمار آن می گذرند. اما کوچکترین سمعک دنیا این نوید را به ایشان می دهد تا با خیالی آسوده مشکلات شنوایی خود را حل کنند.
از دیگر مزایای سمعک IIC آنست که به دلیل قرار گرفتن در عمق مجرای گوش اثر مهم لاله گوش در شنوایی و جهت یابی را از بین نمی برد، به شرط آنکه تجویز سمعک به صورت دو گوشی ، علمی و با تنظیم دقیق و درست توسط شنوایی شناس تجویز کننده باشد.
معایب : نخستین و مهمترین کاستی که در این سمعک ها دیده می شود در واقع همان دلیل نقطه قوت آنهاست. سمعک IIC به دلیل ظرافت و فشردگی قطعات در کنار هم بسیار حساس است و با ضربه های معمولی هم امکان خرابی و نیاز به تعمیر دارند. همچنین به دلیل قرار گرفتن در عمق مجرای گوش و تماس دائم با جرم گوش امکان خرابی آن بسیار بیشتر از سایر مدل های سمعک است. بنابراین کوچکترین سمعک دنیا نیاز به مراقبت بسیار و نظافت و نگهداری هر روزه دارد. در نتیجه برای افراد مسن که حوصله کمی در نگهداری سمعک دارند و یا افرادی که لرزش دست دارند و همچنین کودکان زیر ۱۰سال توصیه نمی شوند.
ایراد دیگری که می توان از سمعک IIC گرفت قیمت آنست که به دلیل پیشرفتگی و ظرافت و همچنین زحمات ساخت سمعکی به این کوچکی کاملا قابل توجیه است.
همچنین این سمعک ها به منظور کوچکتر شدن برخی آپشن ها و قطعات کاربردی را از دست می دهند. برای نمونه قطعه وایرلس از روی این سمعک ها حذف شده تا سمعک بتواند در مجرای گوش جا شود. اما در عوض قابلیت وایرلس و ارتباط بی سیم با وسایل جانبی سمعک از دست رفته است.
در واقع وقتی کاربر سمعک ، کوچکترین سمعک دنیا را انتخاب می کند باید بداند در ازای انتخاب کوچکترین سمعک چه مزیت هایی را به دست می آورد و چه قابلیت هایی در سمعک او نیست که این تنها با مشاوره علمی و دقیق یک شنوایی شناس کاربلد به دست خواهد آمد.

سمعک های IIC بلتون از کوچکترین ، با کیفیت ترین و قویترین سمعک های این رده در دنیا محسوب می شوند. تیم کارکشته و دوره دیده لابراتوار بلتون ایران نیز امکان ساخت کوچکترین سمعک ممکن با توجه به سایز گوش مددجو را در مدتی کمتر از ۲۴ ساعت به راحتی فراهم می کند. بنابراین در صورت تایید کارشناسان فنی و شنوایی شناسی بلتون ایران شما می توانید از داشتن کوچکترین سمعک دنیا بهره مند شده و از مزایای فوق العاده آن لذت ببرید.

«آنچه میتوانید از سمعک نامرئی بلتون بخواهید»

همانطور که بیان شد، سمعک نامرئی بلتون یا سایز سمعک IIC، در راستای احترام به خواسته کاربران سمعک در حوزه زیبایی شناختی طراحی شده است تا کاربران بتوانند، سطوح بالای کیفیتی و مدارهای پردازشی پیچیده برند بلتون را در سایزی بسیار کوچک و در قالب سمعک نامرئی بلتون تجربه کنند.
سمعک نامرئی بلتون (IIC) نه تنها اندازه ظریفی دارد بلکه از تکنولوژی های پیشرفته دنیای سمعک مثل کاربرد پوشش نانو مقاوم به آب و رطوبت و عرق و جرم گوش و … در پوسته خارجی و قطعات داخلی بهره میبرد تا کاربران، دیگر نگران خرابی های مکرر و هزینه بر تعمیر سمعک نامرئی نباشند.

فراموش نشود که با توجه به ویژگی های ساختاری به کار رفته در سمعک نامرئی و محدودیت های اندازه ای و قدرتی آن، حتما باید شنوایی شناس، با توجه به نوع و میزان کاهش شنوایی، اندازه مجرای گوش، نیازهای کاربر در استفاده از وسایل جانبی کمک شنیداری و …. اقدام به تجویز سمعک نامرئی بلتون کند و هر فردی صرفا به علت تمایل به سایز کوچک سمعک، کاندید استفاده از سمعک نامرئی بلتون نبوده و ممکن است دیگر سایزها یا تکنولوژی های پیشرفته سمعک بلتون، مانند سمعک های ظریف رسیور داخل گوشی بلتون گزینه مناسب و تا حدامکان ظریف پیشنهادی به فرد باشد.

جهت مشاهده انواع سایزسمعک بلتون , روی لینک سایز سمعک کلیک کنید .